Höstfest

Igår gick den första av föreningens årliga höstfest av stapeln. Väldigt trevligt och vi hade tur med vädret. Stort tack till er som fixat med allt och stort tack till er som kom och festade med oss.

Hemsidan

Nu har vi fått igång hemsidans kontaktformulär igen tack vara experthjälp från Ben. Stort tack för hjälpen.

Facebookgrupp

Som många redan noterat finns Brf Lyckohjulet 5 på  Facebook.  Här är en länk till gruppen. Gruppen är tänkt vara en plats där vi kan tipsa, ställa frågor, chatta osv.

Hemsidan

Vi har under längre tid haft problem med vår hemsida. Det är bl.a kontaktformuläret som helt plötsligt slutade funka efter en uppdatering. Vi har nu börjat se ljuset i tunneln och med experthjälp kommer sidan snart fungera som den ska igen.

Kryddträdgård

En boende kommer anlägga en liten kryddträdgård i anslutning till grillplatsen. Trevligt initiativ och ska bli kul att se resultatet. Kryddorna har den boende själv köpt men vi får alla använda kryddorna. Tack!

Året som gått

Mycket har hänt i föreningen även om det inte har märkts här på hemsidan. Anledningen till att det inte blivit några uppdateringar  är att vi blev utlåsta från adminsidan efter att vi gjort några uppdateringar. Efter mycket om och men och tjat så fick vi äntligen tillbaka kontrollen och kan nu börja uppdatera sidan igen.
Renoveringen blev äntligen klar!
Några döda träd blev fällda på baksidan eftersom de riskerade ramla o skada fasad och/eller människor/djur. Detta fick vi gratis efter att staden felaktigt varit inne och rensat sly på vår tomt.
Vi har haft städ/trädgårdsdagar där vi både fixat på tomten men även rensat övergivna förråd.
Detta är bara ett axplock av vad som hänt under året.

Ny styrelse

Ny styrelse med både nya och gamla medlemmar. Välkomna!

Birgitta Gugg, ordförande
Thomas Alf, vice ordförande
Lisa Ström, styrelseledamot
Nicolaus Cheropoulos, styrelseledamot
David Löfqvist, styrelseledamot
Monika Vestman, styrelseledamot
Christian Wahlgren, suppleant
Stephen Utterström, suppleant
Birgitta Heron, suppleant

Nytt städavtal

Fr om veckan efter Midsommar kommer Maries Puts o Städ att sköta städningen i fastigheten. Under sommaren (april – september) kommer städning att göras varannan vecka. Under perioden ( oktober – mars) kommer städning att göras varje vecka.

Maries Puts och Städ har i tvättstugan satt upp städschema som visar när de städar och vad de ska städa samt en  signeringslista där den som utfört arbetet signerar att jobbet är utfört. Smidig lösning då vi alla lätt kan få överblick. Städningen kommer utföras på onsdagar.

Ny styrelse

Nu har vi ny styrelse med både nya och gamla medlemmar. Välkomna

Birgitta Gugg, ordförande
Ann Mattsson, vice ordförande
Marja Larsson, styrelseledamot
Thomas Alf, styrelseledamot
Ulf Fahlén, styrelseledamot
Lisa Ström, styrelseledamot
Christian Wahlgren, suppleant
Sofia Strömberg, suppleant
Birgitta Heron, suppleant

Ny ekonomisk förvaltare

Nu vid månadsskiftet byter vi ekonomisk förvaltare. Vår nya förvaltare blir Nordstaden och de kommer också avisera hyror och avgifter framöver. I och med bytet kan det bli ett litet glapp i den regelbundna aviseringen eftersom midsommarhelgen råkade landa precis när överlämningen skedde. Nordstaden kommer skicka ut informationsbrev om hur man kommer i kontakt med dem och avier senast den 27e juni.