Ny styrelse

Ny styrelse med både nya och gamla medlemmar. Välkomna!

  • Birgitta Gugg, ordförande
  • Petra Nord, styrelseledamot
  • Sofie Heden, styrelseledamot
  • Thomas Alf, styrelseledamot
  • Linnea Lind, styrelseledamot
  • Emil Sundström, styrelseledamot
  • Love Lindström, suppleant
 


Trädgårdsdag/städdag

I söndags hade vi trädgårdsdag/städdag. Tack alla som kom och hjälpte till. Vi fick mycket gjort, gräsmattorna klipptes, tujorna vid grillplatsen trimmades ner, buskar klipptes osv. Vi fick fika och korv med bröd. Härligt!

Höstfest

Igår gick den första av föreningens årliga höstfest av stapeln. Väldigt trevligt och vi hade tur med vädret. Stort tack till er som fixat med allt och stort tack till er som kom och festade med oss.

Facebookgrupp

Som många redan noterat finns Brf Lyckohjulet 5 på  Facebook.  Här är en länk till gruppen. Gruppen är tänkt vara en plats där vi kan tipsa, ställa frågor, chatta osv.

Hemsidan

Vi har under längre tid haft problem med vår hemsida. Det är bl.a kontaktformuläret som helt plötsligt slutade funka efter en uppdatering. Vi har nu börjat se ljuset i tunneln och med experthjälp kommer sidan snart fungera som den ska igen.

Kryddträdgård

En boende kommer anlägga en liten kryddträdgård i anslutning till grillplatsen. Trevligt initiativ och ska bli kul att se resultatet. Kryddorna har den boende själv köpt men vi får alla använda kryddorna. Tack!

Året som gått

Mycket har hänt i föreningen även om det inte har märkts här på hemsidan. Anledningen till att det inte blivit några uppdateringar  är att vi blev utlåsta från adminsidan efter att vi gjort några uppdateringar. Efter mycket om och men och tjat så fick vi äntligen tillbaka kontrollen och kan nu börja uppdatera sidan igen.
Renoveringen blev äntligen klar!
Några döda träd blev fällda på baksidan eftersom de riskerade ramla o skada fasad och/eller människor/djur. Detta fick vi gratis efter att staden felaktigt varit inne och rensat sly på vår tomt.
Vi har haft städ/trädgårdsdagar där vi både fixat på tomten men även rensat övergivna förråd.
Detta är bara ett axplock av vad som hänt under året.

Ny styrelse

Ny styrelse med både nya och gamla medlemmar. Välkomna!

Birgitta Gugg, ordförande
Thomas Alf, vice ordförande
Lisa Ström, styrelseledamot
Nicolaus Cheropoulos, styrelseledamot
David Löfqvist, styrelseledamot
Monika Vestman, styrelseledamot
Christian Wahlgren, suppleant
Stephen Utterström, suppleant
Birgitta Heron, suppleant

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.